Perkhidmatan yang kami sediakan

You are here:
< Back

Perkhidmatan-perkhidmatan yang kami sediakan:

Penstrukturan Semula Hutang Tertunggak Kad Kredit

Kami menggunakan kaedah Plan Pembayaran Mudah (Easy Payment Plan) untuk menstruktur semula hutang tertunggak sedia ada di dalam kad kredit anda supaya anda mudah nak membayar. Kaedah ini sama seperti anda membeli barang secara ansuran di kedai. Maksudnya anda membayar amount tetap setiap bulan selama tempoh installment sama ada 12 atau 24 atau 36 bulan. Kaedah ini memastikan tiada interest yang akan dikenakan dan hutang anda selesai dalam tempoh yang telah ditetapkan.

‘Cash Advance’ Tanpa Interest

Anda boleh buat pengeluaran tunai bergantung kepada berapa banyak lagi kredit yang masih boleh guna dan boleh di’swipe’ dalam kad kredit.
Kelebihan yang anda perolehi bila membuat ‘Cash Advance’ melalui kami berbanding sekiranya anda ‘swipe’ di mesin ATM ialah kami jamin hutang anda tidak akan dikenakan interest selagi anda bayar penuh ‘installment amount’¬† sebelum ‘due date’ setiap bulan.
Jangan buat ‘Cash Advance’ melalui mesin ATM atau secara kaunter kerana anda akan dikenakan kadar interest pada SETIAP HARI¬†(‘Daily Interest’) selagi hutang dari Cash Advance tersebut tidak dilangsaikan.

Menstruktur dan ‘Cash Rebate’

Kami boleh bantu anda untuk strukturkan semula hutang tertunggak dalam kad kredit supaya anda boleh bayar secara installment tanpa interest (seperti di atas) dan dalam masa yang sama lebihan tunai (jika ada) yang diperolehi semasa menstruktur tersebut akan dipulangkan semula kepada anda sebagai rebate.

Pengurangan Pembayaran Minimum

Untuk yang terbeban dengan ‘minimum payment’ yang tinggi dari bank maka kami ada cara supaya anda hanya bayar 30% sahaja daripada ‘minimum amount’ tersebut. Dengan cara ini, komitmen bulanan anda akan berkurangan, cash flow akan bertambah dan anda dapat kembali ‘bernafas’ sementara ambil masa untuk selesaikan hutang tertunggak yang membebankan.

 

Maklumat lanjut berkenaan perkhidmatan-perkhidmatan yang kami sediakan ini boleh diperolehi dengan menghubungi atau Whatsapp Consultant EPP – Sophy Sufian di 0193355399